Ideálny outfit na najbližšie dni

27.03.2014 21:07

 Bunda

V tomto období je dosť ťažké povedať či je zima alebo už jeseň. V zimušných bundách a kabátoch sa človek len zbytočne spotí, no naopak v riflovej bundičke pekne vymrznete a to hlavne ráno. Preto svet módy prichádza s užitočným nápadom a  to s koženou bundou. Preto by takáto bunda nemala chýbať ani vo vašom šatníku. Je úplne jedno, či už bude pravá alebo z nejakej napodobeniny kože. Momentálne letia hlavne bundy na motorkársky štýl. Ideálne sú kratšie dĺžky, šikmé zapínanie, vystužené ramená a kovové ozdoby. Ďalším horúcim hitom je chýbajúci golier, ktorý však ľahko nahradíte nejakou šatkou.

Tričko

Ďalšou dôležitou časťou vášho outfitu je zvoliť si správny top. Posledné módne prehliadky ukázali, že všetci z popredných návrhárov schvaľujú sktátené tričká, ktoré odhalia bruško. A je úplne jedno, či ide o elasticky kúsok alebo o voľnejší. Možno sa bude zdať , že hlavne teraz po zime si to nemôže dovoliť každý, no z toho si ťažkú hlavu robiť nemusíte. Správnym skombinovaním s nohavicami si nikto nič nevšimne a vy budete vyzerať neodolateľne.

Sukňa

Sukne tento rok rozhodne sú in. A je úplne jedno, či ide o krátke, dlhé, kožené.... No jeden druh určite vedie a to skladaná sukňa pod kolená. Možno sa to zdá trošku staromódne, no nebojte sa a zaexperimentujte. :D

 

Topánky

K tomuto outfitu sa hodia či už topánky na vysokých ihličkách, alebo nejaké pohodlné sandálky s remienkami, ktoré túto jar nesmú chýbať ani vám.

 

—————

Späť


Diskusná téma: Ideálny outfit na najbližšie dni

Dátum: 29.03.2014

Vložil: Dulce Nika

Titulok: :)

pekne napísané... :) tie žlté sandálky sú veľmi pekné... :)

Odpovedať

—————